Over Ribrental

Ribrental is de professional op het gebied van rib verhuur!

Turn-key oplossing voor het huren van ribs

Vanuit Nederland bieden we een turn-key oplossing voor het huren van ribs door heel Europa. Of dit nu is voor een zeil evenement, media opnames, begeleiding, overheidstraining of ter ondersteuning bij bouwwerkzaamheden op of naast het water.

Altijd de juiste rib

Door de ruim 30 ribs in onze eigen vloot, variërend in lengte van 4 tot 10 meter, hebben we altijd de juiste rib voor de klus. We leveren ribs op locatie, indien gewenst met schipper en voorzien van de benodigde reddingsvesten, zeilpakken of VHF radios.

Ervaring

Onze expertise en ruim 35 jaar aan ervaring stelt ons in staat om samen met u naar de beste rib voor de klus te zoeken zodat u veilig en met het juiste materiaal het water op gaat. U kunt een rib met en/of zonder skipper huren. Ribrental skippers worden intern opgeleid volgens de hoogste eisen.

Alle ribs uit de Ribrental vloot worden standaard geleverd met een HONDA MARINE buitenboordmotor. Zowel de motoren als de boten worden regelmatig vernieuwd waardoor wij u altijd en uitsluitend topmateriaal kunnen leveren.

Ribrental partners

In haar activiteiten biedt Ribrental 24/7 technische ondersteuning. Ribrental is een onderdeel van FDSportevents en is in die hoedanigheid vertegenwoordiger van MS Dutch BV, MS Bolweg BV, MS Jake BV.